Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 34 2017
Asztali lámpa

LED díszlámpa, fa talppal

Meleg fény - egy leheletnyi nosztalgia: ez a retró hatású lámpa minden szobának különleges jelleget kölcsönöz. A fatalppal ellátott díszlámpa villanykörte formájú, természetes dizájnjának köszönhetően szinte minden lakberendezési stílushoz illik. A be- és kikapcsoló a fekete-fehér textilkábelen található, a bútorkímélő alj révén pedig még kényes bútordarabokra is ráhelyezhető. Energiamegtakarítás LED-ekkel Ezt a lámpát egy A energiaosztályba tartozó LED-es izzóval látták el. 350 lumen, 6 kWh/1.000.h, melegfehér kibocsátott szín.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.