Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Az aromaszakértők. 
Automata kávéfőzőink.

  
Philips EP4050/10 4000 Series „Bean to Cup” automata kávéfőző
Sajnos már elfogyott
Philips EP4050/10 4000 Series „Bean to Cup” automata kávéfőző
Kávé vagy eszpresszó – a választás az Öné! Mindig frissen őrölt babkávéból készül
214 995 Ft
Saeco HD8917/01 Incanto inox „Bean to Cup” automata kávéfőző
Sajnos már elfogyott
Saeco HD8917/01 Incanto inox „Bean to Cup” automata kávéfőző
Elegáns formaterv; lenyűgöző minőségű kávé
234 995 Ft

Maximális ízélmény gombnyomásra

Nincs kompromisszum, ha az ízről van szó: automata kávéfőzőink mennyei kávékülönlegességeket készítenek frissen őrölt kávéból, egyetlen gombnyomásra. Az őrlési finomság tetszés szerint beállítható - az élénktől a testesig.

5 fokozatú kerámia őrlőmű

Valamennyi automata kávéfőzőnk 5 fokozatú, kerámiából készült őrlőművel rendelkezik, mely folyamatos őrlést biztosít a kávébab túlhevítése nélkül - az eredmény: mindig tökéletes kávé.

Egyszerű tisztítás a kivehető főzőrésznek köszönhetően

Automata kávéfőzőink automata főzőrendszer-tiszítási funkcióval rendelkeznek. A főzőrész könnyedén eltávolítható - az egyszerű tisztításért: csak öblítse le folyó víz alatt - és így maximális higiéniát biztosít. Beépített tejhabosítóval rendelkező automata kávéfőzők esetében a tejhabosító, valamint a tejtartály mosogatógépben elmosható.

Előforrázás funkció a tökéletes aromáért

Az előforrázás funkció a kávéőrleményt még a tényleges forrázás előtt kissé átnedvesíti. Ezzel megakadályozható a forrázás során a „csatornaképződés”, ami akkor fordul elő, ha a víz csak néhány helyen folyik át a kávén, ahelyett, hogy egyenletesen szivárogna át rajta. Az előforrázás funkció így elősegíti a kávéőrlemény aromáinak optimális felszabadítását.

Kényelem és modern design találkozása

/

Barista kávék, valamint az elkészítéséhez és tárolásához való legjobb eszközök a tökéletes kávézás élményéhez