Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 26 2017
Autós háttámlavédő

Autós háttámlavédő

A homokozóból a pocsolyába, majd az autóba! Ez a víztaszító háttámlavédő megakadályozza, hogy az első ülések háttámláján szennyeződés és cipőnyomok díszelegjenek. A háttámlavédő csatos pánttal erősíthető a fejtámlára, ezen kívül egy rögzítésre szolgáló gumival, valamint egy megerősített felső résszel is ellátták a nagyobb stabilitás érdekében. A négy hálós zsebben és a nyitott rekeszben palackok, útravaló, olvasnivaló és még sok egyéb más is elfér. A speciálisan kifejlesztett anyaggal készült multimédia-táska táblagép érintőképernyőjének használatához ideális. A háttámlavédő kereskedelmi forgalomban kapható autósülésekhez illik.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.