Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 18 2018
Autós hűtőtáska

Autós hűtőtáska

Ez a hűtőtáska megbízhatóan jó szolgálatot tesz kempingezéskor vagy utazáskor, vagy ha üzleti útja miatt sokat tartózkodik autóban. A termoelektromos dobozhoz 12 és 230 voltos csatlakozó, valamint kábel is tartozik, valamint hűtőteljesítménye max. 17 °C-kal a környezeti hőmérséklet alatt van. Az Eco-Min.-/Max.-szabályozónak köszönhetően 230 V-os üzemmódban mintegy 70%-os energiamegtakarítás érhető el. Nagy palackokhoz is használható A hűtőtáska belsejében egy kiegészítő belső ventilátor gondoskodik a gyors és egyenletes hűtésről, a fedélben lévő tömítőgyűrű pedig csökkenti a kondenzvíz képződését. Az autóhoz tervezett kísérő elegendő helyet biztosít a harapnivalók és az italok számára - akár max. 36 cm magas, 1,5 literes palackok is elférnek benne. A doboz a biztonsági övvel optimálisan rögzíthető, miközben három vezetőelem akadályozza meg a pánt elcsúszását - nagyobb biztonságot garantál útközben. A fedél mind kinyitott állapotban, mind szállítás közben kirögzíthető.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.