Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 9 2017
Baba kéz- és láblenyomatkészítő készlet

Baba kéz- és láblenyomatkészítő készlet

Üdvözlőlapon a baba kéz- és lábnyoma Maradandó emlékek a kisbaba első napjairól. Egy különleges nyomtatási eljárás segítségével anélkül hozható létre tiszta és precíz lenyomat a babák kezéről és lábáról, hogy az közvetlenül érintkezne a tintával - így szép tiszták maradnak a pici végtagok. A készlet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papírból álló nyolc üdvölőlapot és borítékokat tartalmaz a baba érkezéséről szóló egyedi értesítések elkészítéséhez. A nyomdakeret két olyan részre van felosztva, amelyek kb. három hónapos korig biztosítanak elegendő helyet a kéz- és láblenyomathoz.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 9/2017  Fiatal felfedezőknek

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.