Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 51 2017
Bébi ajándékkészlet, kislány

Bébi ajándékkészlet, kislány

Mutatós bőröndben kapható ajándékkészlet Ideális ajándék a baba megszületése után. A babasapka, az átlapolós body és a bebújós nadrág minden tekintetben tökéletes viseletet biztosít az újszülötteknek az első napokban. A későbbiekben a bőröndben apróbb kincseket tárolhat és akár sétához is magával viheti a kismama. Kiváló minőség biopamutból A babaruháknak minden részletükben kényelmesnek kell lenniük, hiszen az első mászási és járási próbálkozások során semmiképpen sem szabad szorítaniuk. Ezért a szettben található body, babanadrág és sapka puha, formatartó, finoman bordázott bioanyagból és gondos kidolgozással készült: Hosszú ujjú, átlapolós body finoman bordázott anyagból: összesen 7 patentgombbal zárható: puha bordázott paszpóllal a nyak- és combkivágásnál Babanadrág puha, bordázott szegéllyel a derékrészen és a nadrágszárvégen Sapka felhajtható szegéllyel


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.