Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 14 2018
Biciklis sisak, pink

Biciklis sisak, pink

A biztonság ilyen trendi is lehet: ezt a sisakot egy olyan sportos gördeszkás és BMX-es minta díszíti, amely különösen jól mutat. A biciklis sisak az állítható fejpántrendszer révén tökéletesen illeszkedik és a kiegészítő, teljesen kivehető belső párnakészletnek köszönhetően igény szerint méretre igazítható. Könnyű és stabil A sisak egy erősen nedvszívó EPS-belső héjjal ellátott külső héjjal rendelkezik, ezáltal egyszerre könnyű és stabil. Hatékony szellőzőrendszere tizenegy szellőzőnyílással teremt kellemes klímát, a kényelmes Ultra Fresh® állszíjjal készült antibakteriális, szaggátló és lélegző kidolgozás pedig gördeszkázás vagy kerékpározás közben biztosít kellemes viseletet a kiegészítő párnázásnak köszönhetően.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.