Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Kényelem az egész családnak

Biopamut fehérneműk & hálóruhák

Hálóruhák - méltányosság az emberrel & a természettel

Elkötelezettség a fenntarthatóság mellett: Tudta, hogy a Tchibo a harmadik legnagyobb biopamut-értékesítő a világon? Biopamuttal készült ruháink egyaránt előnyösek a környezet és a gyapottermesztéssel foglalkozók számára – így nem csak a ruha anyaga nyújt jó érzést.

Lehet egy hálóing fenntartható?

Ha 100% Lenzing-viszkózból készült, mint ez a darab, akkor igen. A Lenzing által gyártott viszkóz egy puha, rendkívül simulékony cellulózszál, melyet növényi nyersanyagokból, fenntartható módon gyártanak.

Alvás közben is tehetünk jót a világgal?

Ha a pizsama, amit viselünk, GOTS tanúsítvánnyal rendelkező pamutból készült, akkor igen – egy kicsit mindenképpen. Ugyanis a Global Textile Standard (röviden: GOTS) megnevezés egy egyszerű, de nagyszerű ötletet takar: a bio jó, de a bio és a szociális együtt még jobb. A GOTS jelölést csak olyan üzemek kaphatják meg, melyek a teljes gyártási lánc mentén világosan definiált, magas környezeti és szociális követelményeknek tesznek eleget.

Ennek a fehérnemű-kollekciónak számos darabja rendelkezik GOTS tanúsítvánnyal. Legalább 95%-ban ellenőrzött biológiai gazdálkodásból származó pamutot tartalmaznak. Ezek a termékek a zöld alapon fehér póló logóról ismerhetők fel.
 

Páratlan kényelem

Fenntarthatóság a Tchibo-nál

4 tény a biopamutról

Felelősek vagyunk a világért, amelyben élünk és holnap élni fogunk. És azokért az emberekért is, akikkel együtt dolgozunk. Ezért célunk, hogy termékeink tisztességes úton készüljenek – az emberért és a természetért.

198 millió

teli fürdőkád* mennyiségű vizet tudott a Tchibo 2018-ban megtakarítani a biopamut használatával.
*A számítás alapja: a fürdőkád űrtartalma 150 l

A harmadik legnagyobb biopamutgyártó

a világon. Minket, a Tchibo-nál ez megerősít abban és arra ösztönöz, hogy továbbra is következetesen folytassuk ezt az utat.
Forrás: textileexchange.org

434 liter

vizet takarít meg a Tchibo átlagosan egy biopamutot tartalmazó póló gyártása során.
Forrás: aboutorganiccotton.org

86%

2018-ban a Tchibo számára megvásárolt pamut 86%-a már fenntartható gazdálkodásból származott.

Fehérneműk apró díszítésekkel

Klasszikus fekete & fehér

 
 
 
   
  
2 női alsó szettben
3 295 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
  
 
2 női brazil alsó szettben
3 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
 
 
Női bustier melltartó, fekete
Merevítő nélkül - alig érezhető, nem szorít
3 495 Ft Quickshop
 
  
Női trikó, fekete
Puha pamut-sztreccs anyag
2 295 Ft Quickshop
2 női trikó szettben
3 495 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
2 női alsó szettben
3 295 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
2 női barones csipkés alsó szettben
Puha pamut-sztreccs anyag
3 495 Ft Quickshop
   
2 női magic cut alsó szettben, fehér
Különösen lapos eldolgozás - nem tűnik át
3 295 Ft Quickshop
  

Tökéletes!

Gyengéd, érzéki vagy kényelmes, varrás nélküli: fehérnemű-kollekciónkban bármilyen igényhez megtalálható a tökéletes melltartó. Válassza ki a megfelelő méretet, és élvezze az optimális tartás és a kényelmes viselet előnyeit.

A puhakosaras melltartókhoz

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Gyengéden formál – rendkívül kényelmes viselet, merevítő nélkül
 • Enyhén bélelt kosár

A varrás nélküli, puhakosaras melltartókhoz

Egy méret

 • 75–85A, 70–85B, 70–80C
 • Rendkívül kényelmes, puha és testre simuló

A merevítős melltartókhoz

75-85B, 80-90C

 • Szivacsbetétek nélkül formál természetes dekoltázst
 • Díszített szegélyek

A bustier melltartókhoz

36-42-es méret

 • Modern szabás, széles mell alatti gumival
 • Díszes kivágással és dekoratív ráncolással a mellrészen

A merevítős melltartókhoz

80-95D, 80-95E

 • Különleges, kényelmes szabásvonal nagy méretekhez
 • Varrás nélküli, kétrétegű kosarak, merevítővel

A merevítős melltartókhoz

75-85B, 80-90C

 • Szivacsbetétek nélkül formál természetes dekoltázst
 • Kétrétegű, nem átlátszó kosarak - varrás nélkül előformázottak

A merevítős melltartókhoz

75-80A, 75-85B, 75-85C

 • Különleges, kényelmes szabásvonal nagy méretekhez
 • Széles oldalrész és magasabb szabású kosarak

A merevítős melltartókhoz

75-80A, 75-85B, 75-85C

 • Különleges, kényelmes szabásvonal nagy méretekhez
 • Széles oldalrész és magasabb szabású kosarak

A keresztméretek

Ha kedvenc melltartója már nem kapható az Ön méretében, akkor a keresztméret a megoldás. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mell alatti méretet és kisebb kosárméretet választunk – vagy fordítva. A 80B keresztmérete pl. a 85A és a 75C.

Fehérneműk nagy méretekben

Natúr színek & fehér alsóneműk

Hálóruhák & fehérneműk gyerekeknek

A biopamut nem gyerekes dolog? Úgy gondoljuk, hogy a biopamut témát nem kezelhetjük elég komolyan. A baba- és gyermekruházat esetében ma már ott tartunk, hogy kizárólag ökológiai gazdálkodásból származó pamutot használunk.

Kényelmes fehérneműk férfiaknak

Mitől olyan különleges a biopamut?

Az ökológiai termesztés védi a természetet, óvja a klímát és gondoskodik róla, hogy az egész család jól érezze magát. Biopamutot tartalmazó termékeink könnyen felismerhetők az anyagösszetételükről: a legalább 95%-os biopamut tartalmat az OCS 100 logó, a legalább 50%-ot pedig az OCS Blended logó garantálja.
Bővebben

Szép álmokat!

 
Kétoldalas perkál ágynemű, szürke, 1 személyes
Különösen puha, könnyű és sima
7 995 Ft Quickshop
  
Gumis jersey lepedő, szürke, szimpla
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
3 995 Ft Quickshop
 
Kétoldalas jersey ágynemű, szív
néhány darab kapható
 
Kétoldalas jersey ágynemű
néhány darab kapható
  
Gumis jerseylepedő
Rugalmas, kötött termék - puha és lágy tapintású
tól/től 3 995 Ft Quickshop
 
Elérhető:
 
 
Gumis jerseylepedő, dupla
néhány darab kapható
 
4 fiókos komód, 1 ajtóval fehér
Nordic termékcsaládunk tagja
77 995 Ft Quickshop
   

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Ami bőrünkkel érintkezik, annak JÓT TETTÉL jelöléssel kell rendelkeznie.
A Lenzing Modal® cellulózszál azt mutatja az utat és segít neked a környezetvédelemben – a maga különlegesen lágy és simulékony módján.

LÁGY A BŐRHÖZ ÉS KÍMÉLI A TERMÉSZETET
A Lenzing Modal® bükkfából kerül előállításra, egy oltalmazott technológiát használó termelési technológiával, az éghajlatot kímélő módon. Az eredmény? Teljes mértékben jó közérzet számodra és a bőröd számára.