Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 26 2017
Biztonsági övtáska

Biztonsági övtáska

Többféleképpen viselhető biztonsági táska Az utazáskor magunkkal vitt értéktárgyakat a lehető legbiztonságosabban ajánlatos tárolni. Ennek az övtáskának a használatával garantált az iratok, a pénz és az egyéb értéktárgyak biztonsága: a különösen lapos és jól illeszkedő táska csaknem teljesen láthatatlan tárolást tesz lehetővé és akár combra erősített táskaként is hordható, a pánt rövidebbre vehető. Többféleképpen viselhető a ruha alatt és fölött. Funkcionális kidolgozású övtáska A könnyű, szakadásgátló anyagból készült táska két cipzáras rekesszel rendelkezik, közülük a nagyobbat öt hitelkártyatartó rekesszel látták el. Olyan rugalmas, csatos, állítható hosszúságú pánttal készült, amely az átalakító segítségével rövidíthető. A puha mikroszálas hátoldal rendkívül kényelmes viseletet biztosít és a beledolgozott védőfóliának köszönhetően vízhatlan.
2 995 Ft
2 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek

Útiokmány-rendszerező

Áttekinthető tárolás - nincs hosszas keresgélés
5 495 Ft 4 995 Ft Quickshop

Rejtett biztonsági övtáska

Dokumentumok, pénz stb. biztonságos tárolásához
2 495 Ft Quickshop

Kozmetikai doboz, fekete

Ápolószerek és kozmetikai termékek biztonságos tárolása
7 995 Ft Quickshop