Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2016
Biztonsági pénztárca

Biztonsági pénztárca

Manapság nem csupán a kártyákra és a készpénzre kell figyelni - a kártyachipeken tárolt adatok is rendkívül vonzók a zsebtolvajok számára. Ezért ennek a tépőzáras biztonsági pénztárcának az esetében a külső falakban található RFID védőfólia biztosít kellő védelmet a személyes adatok számára. Funkcionális részletek Biztonsági cipzáras rekesz Három nyitott kártyatartó rekesz biztonsági zárral Tárcában tárolható övbújtató Rugalmas övbújtató: külön rögzítheti, ha a nadrágzsebben hordja Patentos érmetartó rekesz, mögötte függőleges rekesz

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 25/2016  Utazás & Nyaralás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.