Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 49 2017
Bluetooth hangszóró fényeffektusokkal

Bluetooth hangszóró fényeffektusokkal, nagy

Erőteljes hangzás és színek lenyűgöző játéka Ennek a Bluetooth-os hangszórónak az esetében öt különböző fényeffektus és három különböző fényerősség állítható be. A különböző színű effektusok mindig a zene ritmusához igazodnak. A hangszóró - függőleges vagy vízszintes - elhelyezkedésétől függően a G-érzékelő vezérli a különböző fényeffektusokat. A hangszóró erőteljes hangzása természetesen fény nélkül is élvezhető, az effektusok kikapcsolhatók. Vezeték nélküli zeneátvitel Bluetooth® 4.0 segítségével A zeneátvitel a Bluetooth® 4.0 technológia segítségével történik például okostelefonról, táblagépről vagy számítógépről. Bluetooth® hangszóró kihangosító funkcióval Beépített akku: üzemidő max. 7 óra Gyors csatlakozás okostelefonhoz az NFC™ technológiának köszönhetően Kihangosító funkció - mikrofonnal és hívásfogadás gombbal Be-/kikapcsoló, hangerő-szabályozó, fényüzemmód gombbal, lejátszásüzemmód gombbal, hívásfogadás/lejátszás/előrelépés/hátralépés gombbal AUX-csatlakozó pl. MP3-lejátszóhoz Közvetlen lejátszás micro SD-kártyáról Áramellátás micro USB-vel Gumírozott felület
15 995 Ft
15 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.