Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 49 2018
Bluetooth hangszóró

Bluetooth hangszóró

Ennek a Bluetooth® hangszórónak az estében nem csak a hangzás gondoskodik a jó hangulatról, hanem a bekapcsolható fényeffektusok is. Használatával például okostelefonról, táblagépről és egyéb Bluetooth® funkciós készülékekről játszható le a zene vezeték nélkül. A 3 wattos hangszórókból hallható zene erőteljesen szól. Műszaki részletek Max. 10 m-es vétel Bluetooth® 4.1-gyel kompatibilis Beépített akkumulátor, üzemidő max. 5 óra fénnyel történő használat esetén, feltöltés micro USB-n keresztül Kihangosító funkció - mikrofonnal és hívásfogadás gombbal Be-/kikapcsolóval, hangerő-szabályozóval és lejátszási üzemmód gombbal További 3,5 mm-es audiocsatlakozóval pl. MP3-lejátszóhoz, okostelefonhoz stb.
5 995 Ft
5 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.