Rendelési szám: 104994
A gondosan, kézi forrázással készített, friss kávé a szakavatottak között az élvezet magasfokának számít. Ezzel a BODUM®filterkávé-készítővel ez a klasszikus mindig tökéletesen fog sikerülni.
Az ízsemleges, hőálló boroszilikát üvegből készült kanna tartós filterrel rendelkezik, nagyjából négy csészényi kávéhoz alkalmas, és használata rendkívül egyszerű: A forró vizet lassan és egyenletesen kell az őrölt kávéra önteni, hogy a csodás aroma megfelelően kibontakozhasson.
A kávéőrlemény egyenletes benedvesítésével és megduzzasztásával (ezt „blooming”-nak is nevezik) különösen aromás kávét készíthet.
Kanna: átlátszó
Tartós filter: fekete és ezüstszínű
Bőr és parafa nyakrész: barna
Műanyag rögzítő: fekete
Kanna: boroszilikát üveg
Tartós filter: műanyag és rozsdamentes acél
Zsinór: bőr
Gallér: parafa
Rögzítő: műanyag
Szé x Ma x Mé kb. 14 x 14,5 x 12,1 cm
kb. 500 ml (kb. 4 csésze kávéhoz)
Tartós filter, műanyag fedél, BODUM®adagolókanál
1. Töltse meg a tölcsért frissen őrölt filterkávéval. Csészénként (1,25 dl) egy púpozott teáskanálnyi vagy 1 BODUM®adagolókanálnyi filterkávét tegyen a tölcsérbe.
Állítsa a kávéfőzőt hőálló, csúszásbiztos felületre.
2. Öntsön lassan forró (de nem forrásban levő) vizet körkörös mozdulatokkal az őrölt kávéra, amíg az egyenletesen át nem itatódik. Ezután öntsön rá még forró vizet, amíg el nem éri a maximális mennyiséget.
3. Hagyja, hogy a víz átfolyjon a kávén. A kávé a kannába csepeg.
4. Vegye ki a filtert, helyezze fel a műanyag fedelet és élvezze a frissen készített kávét.
A készülék részei mosogatógépben tisztíthatók.