Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 13 2017
Bokavédő bandázs

Bokavédő bandázs

Akár térd, kéz vagy láb: ha fájnak az ízületek, a kötések segítenek. Ez a bandázs tehermentesíti, megtámasztja és kíméli a bokát. A lágy belső oldalnak és a puha, rugalmas varrásnak köszönhetően rendkívül kényelmesen viselhető. Sportolás közben is kellemes: a bokavédő kiváló nedvszívó. Az optimális használat érdekében a bandázshoz használati útmutatót is mellékelünk. A bandázs mosógépben mosható. A megfelelő méret megtalálása érdekében mérje meg bokája kerületét S-es méret: 25,0–29,5 cm M-es méret: 29,5–35,0 cm L-es méret: 35,0–41,0 cm


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.