Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 5 2018
Bőrfiatalító készülék

Bőrfiatalító készülék

Ezzel a kis csodagéppel az "örök ifjúság forrását" tudhatja magáénak. A forradalmi HT™ Anti Aging technológia segít a bőr szerkezetének és rugalmasságának javításában, csökkenti a ráncokat, a finom vonalakat, valamint a felszíni nap- és öregségi foltokat, feszesíti a bőrt és megemeli az arc körvonalát. A bőrfiatalító készülék arcon, valamint nyakon és dekoltázson is használható. Háromféle energiaforrás A készülék három olyan energiaforrást ötvöz, amelyekkel szabályozható a kezelés hatékonysága: bipoláris rádiófrekvencia, vörös LED fény és infravörös hőenergia. A bőr sérülésének kockázata minimálisra csökken, kezelés után pedig a bőrnek nincs szüksége pihenésre, napi tevékenységeit ugyanúgy végezheti, mint korábban. Kezelés és hatás Körülbelül 15 perces kezelés időt javasolunk az egyes területekre: A homlok feszesebbé válik A bal arc és jobb orca tömörebbé válik A felső ajak feszesebbé válik, a ráncok csökkennek Az áll és az áll vonala erősebbé válik és elősegíti a V forma kialakítását A nyak kisimul


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.