Schließen
Banner

Boxspring matrac, Irisette, 140x200 cm

189 995Ft
A termék elfogyott. Amennyiben szeretne értesítést kapni, amikor a termék újra kapható lesz, kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon.
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Kényelmes fekvés a 2 egymáson elhelyezkedő táskarugók révén
  • Az egyes táskarugóknak és a Rhombo-therm® alátétnek köszönhetően a levegő optimálisan kering és különösen jól igazodik a testhez

Boxspring matrac, Irisette, 140x200 cm

Megrendelési szám 62918
Mintha csak egy boxspring ágyban feküdne! Ez a táskarugós matrac, a boxspring ágyakhoz hasonlóan, két különböző keménységű, egymáson elhelyezkedő 500-as táskarugós belső rész kombinációjából áll. A kényelmes, 32 cm-es magasság is a boxspring ágyak gyújtotta kényelmet idézi!

Kellemes körülményeket biztosít az alváshoz

Ez a táskarugós matrac tökéletes alapot biztosít a pihentető alváshoz. A felső és az alsó oldalon található innovatív Rhombo-therm® alátét nagyfokú pontrugalmasságról és jó hőszabályozásról gondoskodik. Az külön-külön elhelyezett táskarugós belső részek optimálisan légáramlást garantálnak.

Remekül igazodik a testhez

A hét különböző zóna a test anatómiailag megfelelő, pontszerű megtámasztásáról és optimális nyomáseloszlásról gondoskodik. Ez a matrac a közepes és a kemény keménységi fokot egyesíti, valamint kb. 120 kg-os testsúlyig ajánlott.

Praktikus részletek

=
A steppelt huzat körbefutó gumírozással rendelkezik. Ezáltal osztható és egyszerűen levehető, valamint mosógépben tisztítható. A matrac a négy praktikus pánt segítségével könnyen megfordítható és szállítható.

Szín:

Fehér
Kék cipzár

Anyag:

Huzat 100% poliészter
Belső rész 2x 500-as táskarugós belső rész egymáson, hideghabból készült Rhombo-therm® alátéttel

Méret:

Kb. 140 x 200 cm
Matracbelső magassága kb. 28 cm
Teljes magasság kb. 32 cm

Súly:

Kb. 47 kg

Kiegészítő információ:

Az új matracokon rövid ideig érezhető az anyag szaga, ez azonban általában szellőztetéssel megszüntethető
Az irisette® az "alvás szakértőjeként" megbízhatóan olyan kiváló minőségű ágyneműket - paplanokat, párnákat és matracokat - kínál, amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással, hogy Önnek minden tekintetben pihentető alvást biztosíthassanak. A kiváló minőségű anyagok felhasználása, az anyagok és a végtermékek folyamatos minőség-ellenőrzése, a forrássokkal való kíméletes bánásmód, valamint a biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi szempontok szigorú figyelembevétele - ezt jelenti az irisette®.

Megrendelési szám:

62918

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A kiszállított terméket az áru megérkezése után legfeljebb xx napig küldheti vissza a vételár visszafizetése ellenében ingyenesen. A visszaadási joggal kapcsolatos további információkat az Általános Üzleti Feltételek 4. pontjában találja. A postai úton nem feladható terméket közvetlenül elszállítjuk Öntől. Az ennek lebonyolításával kapcsolatos információkért, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.