Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Boxspring matrac, Irisette, 90x200 cm
Sajnos már elfogyott

Boxspring matrac, Irisette, 90x200 cm

159 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: kiszállítással
  • Kényelmes fekvés a 2 egymáson elhelyezkedő táskarugók révén
  • Az egyes táskarugóknak és a Rhombo-therm® alátétnek köszönhetően a levegő optimálisan kering és különösen jól igazodik a testhez

Amennyiben szeretne értesítést kapni, amikor a termék újra kapható lesz, kérjük, jelentkezzen be, vagy regisztráljon.

Jelentkezzen be vagy regisztráljon most

Boxspring matrac, Irisette, 90x200 cm

Megrendelési szám: 62884

Mintha csak egy boxspring ágyban feküdne! Ez a táskarugós matrac, a boxspring ágyakhoz hasonlóan, két különböző keménységű, egymáson elhelyezkedő 500-as táskarugós belső rész kombinációjából áll. A kényelmes, 32 cm-es magasság is a boxspring ágyak gyújtotta kényelmet idézi!

Kellemes körülményeket biztosít az alváshoz

Ez a táskarugós matrac tökéletes alapot biztosít a pihentető alváshoz. A felső és az alsó oldalon található innovatív Rhombo-therm® alátét nagyfokú pontrugalmasságról és jó hőszabályozásról gondoskodik. Az külön-külön elhelyezett táskarugós belső részek optimálisan légáramlást garantálnak.

Remekül igazodik a testhez

A hét különböző zóna a test anatómiailag megfelelő, pontszerű megtámasztásáról és optimális nyomáseloszlásról gondoskodik. Ez a matrac a közepes és a kemény keménységi fokot egyesíti, valamint kb. 120 kg-os testsúlyig ajánlott.

Praktikus részletek

=
A steppelt huzat körbefutó gumírozással rendelkezik. Ezáltal osztható és egyszerűen levehető, valamint mosógépben tisztítható. A matrac a négy praktikus pánt segítségével könnyen megfordítható és szállítható.

Szín:

Fehér
Kék cipzár

Anyag:

Huzat 100% poliészter
Belső rész 2x 500-as táskarugós belső rész egymáson, hideghabból készült Rhombo-therm® alátéttel

Méret:

Kb. 90 x 200 cm
Matracbelső magassága kb. 28 cm
Teljes magasság kb. 32 cm

Súly:

Kb. 30 kg

Kiegészítő információ:

Az új matracokon rövid ideig érezhető az anyag szaga, ez azonban általában szellőztetéssel megszüntethető

irisette®: kizárólag a Tchibo-nál

Az irisette® az "alvás szakértőjeként" megbízhatóan olyan kiváló minőségű ágyneműket - paplanokat, párnákat és matracokat - kínál, amelyek tökéletesen harmonizálnak egymással, hogy Önnek minden tekintetben pihentető alvást biztosíthassanak. A kiváló minőségű anyagok felhasználása, az anyagok és a végtermékek folyamatos minőség-ellenőrzése, a forrássokkal való kíméletes bánásmód, valamint a biztonsági, egészségügyi és környezetvédelmi szempontok szigorú figyelembevétele - ezt jelenti az irisette®.

Huzat kezelése

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

62884

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A kiszállított terméket az áru megérkezése után legfeljebb xx napig küldheti vissza a vételár visszafizetése ellenében ingyenesen. A visszaadási joggal kapcsolatos további információkat az Általános Üzleti Feltételek 4. pontjában találja. A postai úton nem feladható terméket közvetlenül elszállítjuk Öntől. Az ennek lebonyolításával kapcsolatos információkért, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.

Szolgáltatásaink:

Vásárlás kockázat nélkül 30 napos elállási jog*- *kizárólag a használaton kívüli készülékekre/ termékekre vonatkozik
Szállítási költség
Szállítás spedícióval Kérésére a megrendelt terméket házába, lakásába, vagy kertjébe szállítjuk és a helyszínen kicsomagoljuk. A régi matracokat, elektromos háztartási készülékeket elszállítjuk és gondoskodunk azok szakszerű ártalmatlanításáról.
Az év 365 napján rendelkezésére állunk. Telefon 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)

Termékekkel kapcsolatos kérdések esetén:
Telefon 06-80-021-375 (ingyenesen hívható)
Termék visszaküldése 14 napig a spedíciós termékeket is visszaküldheti ingyenesen. A terméket közvetlenül elszállítjuk az Ön otthonából. Kérjük, a lebonyolítással kapcsolatos információkért forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.