Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 6 2018
Burgonyafőző tasak mikrohullámú sütőbe

Burgonyafőző tasak mikrohullámú sütőbe

A burgonya első osztályú B és C vitamin forrás. Sajnos azonban ennek jelentős része kárba vész főzés közben - és más zöldségek elkészítésével összehasonlítva a főzése is meglehetősen sokáig tart. Főzés négy perc alatt Ez a mikrohullámú sütőben használható főzőtasak gyors segítségként szolgál: legfeljebb négy nagy burgonya főzhető meg benne kíméletes módon - a vitaminok és tápanyagok jelentős része megmarad. Így viszonylag hamar elkészíthetők az olyan ételek, amelyek további feldolgozást igénylő burgonyát tartalmaznak, ilyen például a burgonyasaláta vagy a krumplipüré. A tasak természetesen mosható és újra felhasználható, ezen kívül édesburgonya és egyéb zöldségek elkészítéséhez is használható.
2 795 Ft
2 795Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.