Schließen

Cafissimo kapszulaválogatás 6-féle kávéból

6 995Ft -14%
5 995Ft
 • Raktáron
Szállítási határidő
Cs, 2020.08.06. -tól-/-től H, 2020.08.10.-ig
 • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
 • Kiszállítás az üzletbe: sajnos nem lehetséges
 • Fajtánként 10-10 kapszulából álló csomag BLACK 'N WHITE, Espresso Brasil, Barista Espresso, Barista Caffè Crema, Caffè Crema Rich Aroma és Caffè Crema Colombia kávéinkból
 • Cafissimo kapszulás kávéfőzőkhöz
 • Valamennyi kávé 100%-ban fenntartható gazdálkodásból származik
 • Nyári limitált kiadás

Fedezze fel a Cafissimo kapszulák sokféleségét

Megrendelési szám 143558
A kapszulák nagy választéka a filter kávétól a hosszú kávén át az eszpresszóig minden nap valami újat kínál. A szabadalmaztatott három gőznyomás-fokozatú rendszernek köszönhetően a Cafissimo kapszulás kávéfőző minden kávékülönlegességet optimális gőznyomással készíti el.

Fedezzen fel minden egyes csészével egy új ízvilágot!

Termékinformációk

Tartalom: 6 x 10 kapszulából álló szett = 60 kapszula (471 g)
1x FOR BLACK 'N WHITE, 10 kapszula
1x Caffè Crema Rich aroma, 10 kapszula
1x Caffè Crema Colombia, 10 kapszula
1x Barista Caffè Crema, 10 kapszula
1x Barista Espresso, 10 kapszula
1x Espresso Brasil, 10 kapszula
Őrölt, pörkölt kávé

Védőgázas csomagolásban.
Száraz, sötét, hűvös helyen tárolandó.
Származási hely: EU. Eredet helye: nem EU.
Forgalmazza: Tchibo Budapest Kft. H - 2040, Budaörs Neumann János u.1.
Élvezze a Cafissimo BLACK 'N WHITE aromáját erős fekete kávé vagy lágy tejes kávé formájában. Ez a kávékompozíció a legértékesebb termőhelyekről származó, válogatott arabica kávészemekből készült. A kíméletes, hosszú pörkölési eljárásnak köszönhetően kiválóan érvényesül a kávészemek kiegyensúlyozott aromája és kellemesen telt íze. Kiválóan alkalmas feketén vagy tejjel való fogyasztásra is.
Az Espresso Brasil egy markáns ízű eszpresszó, tele harmóniával. Az ehhez az eszpresszóhoz felhasznált kávészemek lassan érnek be Brazília napos lejtőin, és könnyed, diós jeggyel fűszerezett, enyhén kesernyés aromát kölcsönöznek a kávénak. Hagyományos olasz pörköléssel készül, mely tökéletesen kibontakoztatja teljes aromáját.

A Caffe Crema Colombia egy testes hosszú kávé friss karakterrel. Az ehhez a kapszulához felhasznált kávészemek az enyhe trópusi éghajlatnak köszönhetően különösen kíméletesen fejlődnek, ami finom, fűszeres aromáját egy leheletnyi citrommal ízesíti. A Tchibo egyedi pörkölési eljárásának köszönhetően jellegzetes íze tökéletesen kibontakozhat.
Ezt a Barista Caffè Crema kávét hagyományos módon, pörkölődobban pörkölték, és gyümölcsös, elegáns aroma jellemzi.
Gyümölcsös, elegáns aromájú Cafissimo Barista Caffè Crema kávénkat fogyassza magában vagy tejjel! Mit szólna egy finom tejeskávéhoz?

Ezt a Barista Espresso kávét hagyományos módon, pörkölődobban pörkölték, és intenzív, diós aroma jellemzi.
Javasoljuk, hogy ezt az intenzív eszpresszót önmagában fogyassza, vagy tejjel, finom cappuccino, latte macchiato vagy Flat White formájában!
A Tchibo egyedi pörkölési eljárásának köszönhetően ennek a hosszú kávénak a kiegyensúlyozott testessége zamatos ízélményt ígér.

Megrendelési szám:

143558

Lehetséges szállítási címek:

 • Számlázási cím
 • Eltérő szállítási cím
 • Külföldi cím
 • Tchibo üzlet

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.