Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2017
Cérnakészlet

Cérnakészlet

Nagyon fontos, hogy a kézimunkához megbízható cérnák álljanak rendelkezésre. Ezért ebben a készletben 32 olyan tekercs eltéphetetlen cérna található, amely gépi és kézi varráshoz egyaránt használható. A tekercsek különböző színűek, és természetesen színben hozzáillő alsószál spulni is tartozik hozzájuk. Számtalan lehetőség Textiltermékekhez és varratok készítéséhez használható Géppel és kézzel történő varráshoz egyaránt alkalmas Steppeléshez és összevarráshoz Overlockokhoz és biztonsági varratokhoz Gomblyukakhoz és gombok felvarrásához használható Finom, dekoratív öltésekhez és varratok készítéséhez Spulni nemesített széncélból: félfordulatos hurokfogóval rendelkező varrógépekhez használható

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2017  Varrás & tárolás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.