Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 20 2015
Citrusprés

Citrusprés

Ez a kiváló minőségű 18/10-es nemesacélból készült citrusprés egy olyan klasszikus, amelynek minden konyhában helye van! A frissen facsart gyümölcslé a nagy gyümölcsfelfogó aljban gyűlik össze, amely aztán a két kiöntőcsőr és a fülek segítségével tölthető át. A praktikus konyhai segédeszköz már ránézésre is tetszetős: a tartály külső oldala matt, belül pedig tükörfényes, a rátét teljes egészében tükörfényes. Egyszerű használat A kézreálló gyümölcsprés forgás elleni kialakítással ellátott rátettel rendelkezik. Ennek köszönhetően nagyon gyorsan ki lehet facsarni a gyümölcsöket, a rátét pedig nem fordul el. Használat után a citrusprés meleg víz alatt vagy egyszerűen mosogatógépben tisztítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.