Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Nőies alapdarabok

Fehérneműk & hálóruhák

Legyen magabiztos: ezekben a varázslatos fehérneműkben minden nő igazán vonzónak fogja érezni magát. A varrás nélküli kidolgozás, az alakformáló anyagok és az elegáns, csipkés részletek teszik különleges darabokká a trikókat, pizsamákat és a további fehérneműket.

Kedvenceink a kollekcióból

A csinos alakért

Álomszép hálóruhák

Virágom, virágom!

Könnyedén megtalálhatja kedvenc melltartóját

A merevítős melltartóhoz

80-95D, 80-95E

 • Speciális, kényelmes szabásvonal nagy méretekhez
 • Optimális tartást biztosító merevítővel

A puha kosaras melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Merevítő nélkül gyengéden formál – rendkívül kényelmes viselet
 • Enyhén párnázott kosarak finom, puha csipkével

A merevítős melltartóhoz

75-85B, 80-90C

 • Szivacsbetétek nélkül formál természetes dekoltázst
 • Kétrétegű, nem átlátszó kosarak - varrás nélkül előformázott

A spacer melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Kétféleképpen hordható - normál módon vagy nyakba akasztva
 • Különösen könnyű és lélegző kosarak

A merevítős melltartóhoz

80-95D, 80-95E

 • Speciális, kényelmes szabásvonal nagy méretekhez
 • Varrás nélküli, kétrétegű kidolgozású kosarak merevítővel

A puha kosaras melltartóhoz

75-80A, 75-85B, 75-80C

 • Merevítő nélkül gyengéden formál – rendkívül kényelmes viselet
 • Enyhén párnázott kosarak

A bustier melltartóhoz

32-46-os méret

 • Páratlanul kényelmes – merevítő és szivacsbetétek nélkül
 • Modern szabásvonal széles csipkével a mell alatt

A push-up melltartóhoz

75-85A, 75-85B

 • Előformázott kosarak beledolgozott push-up párnákkal
 • A finom, puha csipkével díszített kosarak szép dekoltázst formálnak
Kreuzgrößen

A keresztméretek

Ha kedvenc melltartója éppen nem kapható az Ön méretében, akkor a keresztméretek jelentik a megoldást. Ez azt jelenti, hogy nagyobb mell alatti méretet és kisebb kosárméretet választunk – vagy fordítva. A 80B keresztmérete pl. a 85A és a 75C.

Csinos darabok feketében

A felvehető kényelem

 
   
   
   
 • 2 trikó szettben
Puha single-jersey anyag
3 495Ft
Gyorsnézet
 
 
   
 • 2 női magic cut alsó szettben, fehér
 • 2 női magic cut alsó szettben, testszínű
Különösen lapos eldolgozás - nem tűnik át
3 495Ft
Gyorsnézet
  
 • Női trikó, fehér
V-nyakkivágás finom, puha csipkével
1 995Ft
Gyorsnézet
 
  
  

Fehérneműk nagyobb méretekben

Pihenés stílusosan

Fehérneműk férfiaknak

A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
A Global Organic Textile Standard (GOTS) szerint tanúsított ruháink viselete háromszorosan is jó érzés. Mert az ellenőrzött biológiai mezőgazdaságból és a környezeti és társadalmi követelményeknek megfelelő teljes textil termelési láncból mindenki profitál: A környezet, az emberek, a beszállítói lánc és Te is.

GOTS MINŐSÉG
Ezen a héten válogatott termékek kaptak GOTS tanúsítást. Ezek 70% / legalább 70% pamutot tartalmaznak ellenőrzött biológiai termelésből és a Global Organic Textile Standard (GOTS) előírásai szerint kerültek előállításra. Mind a termelés, mind a feldolgozás során kerüljük a veszélyes vegyszerek és kritikus adalékok használatát.
A Cotton made in Africa textíliáink is a JÓT TETTÉL jelöléssel rendelkeznek, mivel segítik a fenntartható pamuttermesztést Afrikában. A kezdeményezés ott körülbelül 670.000 pamuttermelővel dolgozik együtt és a családtagokat is beleszámítva kereken 5,3 millió embernek nyújtanak segítséget saját maguk megsegítésére egy jobb élet érdekében.

SEGÍTSÉG KERESKEDELEMMEL
Társadalmi igazságosság, több bevétel a családoknak és környezetvédelem – Ezek a célok. A termelők képzéseken tanulják meg, hogy hogyan ültessék a pamutot hatékonyan és környezetbarát módon. A nagyobb terméshozammal és a magasabb bevételekkel saját erejükből javítják saját és családjuk helyzetét. Minél több pamutot vásárolnak, annál jobb, mivel a vállalatok által fizetett licencdíjakból a termelési helyszíneken pl. iskolákat támogatnak. Így amellett, hogy a kényelmes viseletű divatot magadnak vásárolod, másoknak jobb jövőt is ajándékozol.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.
Selymesen lágy, nedvességvezető és kiegyenlíti a hőmérsékletet – hogy a JÓT TETTÉL termékek mennyire kellemes érintésűek, azt a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműkkel tudhatod meg. A Lyocell szál kiváló viseleti tulajdonságaival győz meg. Ezenfelül gyártása is rendkívüli mértékben fenntartható.

A TENCEL® szál anyaga cellulóz, melyet FSC® tanúsítvánnyal rendelkező fából nyertek ki. A TENCEL® zárt termelési körben kerül gyártásra. Így biztos lehetsz benne, hogy a TENCEL®-ből készült éjszakai fehérneműk nem csak környezetbarátak, de viseletük is kellemes.
Ami bőrünkkel érintkezik, annak JÓT TETTÉL jelöléssel kell rendelkeznie.
A Lenzing Modal® cellulózszál azt mutatja az utat és segít neked a környezetvédelemben – a maga különlegesen lágy és simulékony módján.

LÁGY A BŐRHÖZ ÉS KÍMÉLI A TERMÉSZETET
A Lenzing Modal® bükkfából kerül előállításra, egy oltalmazott technológiát használó termelési technológiával, az éghajlatot kímélő módon. Az eredmény? Teljes mértékben jó közérzet számodra és a bőröd számára.