Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 30 2014
Csillogó függődísz készítő szett

Csillogó függődísz-készítő készlet

A saját készítésű ajándékok vagy papírfüggők mindig nagy tetszést aratnak. Ez a csillogó függődíszkészítő szett 2 különböző formájú, stabil kartonból készült, mindkét oldalán díszíthető felülettel rendelkező 10 db ajándékkártyát tartalmaz. Tartozékok a kreatív ötletekhez Az ajándékkártyák csillámmal és csillogó kövecskékkel, vagy az 5 csillámos szóróflakonnal díszíthetőek. Mindemellett a szett 20 öntapadós csillogó kövecskével és 10 szaténszalaggal ösztönöz további díszítésre. Szín: Csillám: rózsaszín, zöld, kék, ezüst, piros Csillogó kövecskék: egyenként 4 db zöld, kék, ezüst, piros, kék Fehér szaténszalag
1 795 Ft
1 795Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 30/2014  Rendszerezz kreatívan

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.