Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 7 2019
Csíptetős, LED-es lámpa

Csíptetős, LED-es lámpa

Ez a hordozható lámpa bárhova felcsíptethető, ahol szükség van rá: az íróasztalnál vagy a polcon, a kamrában vagy a pincében. Az akkumulátorral működő lámpa rugalmas karral rendelkezik, a beépített LED-ek fényereje pedig fokozatosan állítható 100%-ról 50% és 25%-ra. A be-/kikapcsoló a csíptető felső oldalán található, ezen kívül a felületkímélő alsó oldalnak köszönhetően a lámpa még kényes felületeken is használható. Energiamegtakarítás LED-ekkel Ezt a lámpát A+ energiaosztályba tartozó LED-es izzókkal látták el. 470 lumen, 1,6 kWh/1.000 h. Melegfehér kibocsátott szín.
7 495 Ft
7 495Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.