Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Csokoládé és bonbonkészítő
Sajnos már elfogyott

Csokoládé és bonbonkészítő

5 990 Ft Az Ön megtakarítása 1 295 Ft
4 695 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • 6 bonbonformával, 10 műanyag nyárssal, használati útmutatóval és receptjavaslattal

Csokoládé és bonbonkészítő

Megrendelési szám: 38883

Egyszerűen és gyorsan készíthet vele házilag csokoládékreációkat. Kétfokozatú fűtőelem és ellenőrző lámpa. Túlmelegedés elleni védelemmel. 6 bonbonformával, 10 műanyag nyárssal, használati útmutatóval és receptjavaslattal.

Méret:

Kábelhossz kb. 150 cm

További termékinformációk letöltése

Pralinenbereiter (PDF, 874 KB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

38883

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.