Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 51 2017
Csomagolópapír-rendszerező

Csomagolópapír-rendszerező

Csomagolópapírok & hasonlók rendezett és védett tárolásához Ebben a rendszerezőben rendezetten és gyűrődésmentesen tárolhatók a csomagolópapírok és az olyan kisebb holmik, amelyek a becsomagoláshoz szükségesek, így például szalagok, masnik és ajándékkísérők. A doboz 90 cm-es hosszával kereskedelmi forgalomban kapható, rugalmas pántokkal rögzíthető csomagolópapír tekercsekhez illik. A tárolódoboz főrekesze egy válaszfal segítségével osztható fel két rekeszre, a fedélben található két kiegészítő hálós rekeszben pedig jól elférnek az olyan kellékek, mint a ragasztószalag vagy az olló. A kényelmes, kétutas cipzár könnyű hozzáférést biztosít a doboz tartalmához. Az alj és az oldalfalak a nagyobb stabilitás érdekében megerősítettek. A rendszerező doboz a két fogantyú használatával könnyen szállítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.