Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 13 2017
Csuklóvédő bandázs

Csuklóvédő bandázs

Akár térd, kéz vagy láb: ha fájnak az ízületek, a kötések segítenek. Ez a bandázs tehermentesíti, megtámasztja és kíméli a csuklót. A lágy belső oldalnak és a puha, rugalmas varrásnak köszönhetően rendkívül kényelmesen viselhető. Sportolás közben is kellemes: a csuklóvédő kiváló nedvszívó. Az optimális használat érdekében a bandázshoz használati útmutatót is mellékelünk. A bandázs mosógépben mosható. A megfelelő méret megtalálása érdekében mérje meg csuklója kerületét S-es méret:13,0–15,3 cm M-es méret: 15,3–18,0 cm L-es méret: 18,0–21,0 cm
2 295 Ft
2 295Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek