Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 21 2017
Diaboló, sötétben világító játék

Diaboló, sötétben világító játék

A diaboló pörgetése a pálcával és a zsinórral igényel némi kézügyességet. Ha azonban egyszer megtanulja használni, korlátlan játékélményt garantál - mindemellett pedig a motorikus képességeket és a koncentrációt is fejleszti. És ami a diabolót különlegessé teszi: világít a sötétben. Diabolo fémtengellyel - kezdők is használhatják A diaboló két végét egy olyan fémtengely köti össze, amely könnyen és stabilan jár a zsinóron, így a kezdők gyorsan szerezhetnek sikerélményt ezzel a kültéri játékkel. Játékleírás is tartozik hozzá.
3 295 Ft
3 295Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.

Alternatív termékek