Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 10 2018
Digitális borhőmérő

Digitális borhőmérő

Aki hűtőszekrény-hőmérsékleten tölti ki a fehérbort, sokat ronthat az ital karakterén, ez a vörösborra is igaz, hiszen az nem mindig szobahőmérsékleten bontakoztatja ki teljes aromáját. Természetesen a hőmérséklet becsléssel is meghatározható - ennek a borhőmérőnek a segítségével azonban mégiscsak könnyebben leolvasható. Egyszerű használat A hőmérő a mandzsetta segítségével bármely kereskedelmi forgalomban kapható palackra ráerősíthető, így nem érintkezik közvetlenül a borral. A hőmérsékleti skála 0 és +30 °C között mozog és akár Fahernheitre is átállítható. A nagy nemesacél LC-kijelző kényelmesen leolvasható, a hőmérő pedig 60 perc elteltével automatikusan kikapcsol.
2 295 Ft
2 295 Ft

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 10/2018  Zene, divat & technika

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.