Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Digitális konyhai mérleg
Sajnos már elfogyott

Digitális konyhai mérleg

3 995 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • Üveg mérőfelület: higiénikus és karcálló

Digitális konyhai mérleg

Megrendelési szám: 44308

Különösen lapos forma. Üveg mérőfelület – higiénikus és karcálló. Pontos mérés – 1 grammnyi pontossággal 5 és 5.000 g között. Hozzámérési funkcióval. Nagy, megvilágítható LC-kijelző. Átkapcsolható – g, ml. fl. oz, lb oz. Csúszásmentes szilikontalpak. Hátoldalán akasztóval – a helytakarékos tárolásért. 2 db 3V CR2032 elemmel és használati útmutatóval.

Szín:

fekete

Méret:

Mérőfelület kb. 21 x 16 cm

További termékinformációk letöltése

Kuechenwaage (PDF, 434 KB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

44308

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.