Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 11 2018
Digitális konyhai mérleg

Digitális konyhai mérleg

Ennek a konyhai mérlegnek a segítségével 5 és 5.000 gramm között mérhetők le különösen precízen a hozzávalók. A készülék a sensor-touch felület révén egyszerűen kezelhető, a pontos súlyt pedig a nagyméretű, kerek LC-kijelzőn kék világítással mutatja. Funkcionális és tetszetős Maximális precízió esetén minden egyes gramm számít - és ez a készülék ki is jelzi azt, amint az a higiénikus és karcálló biztonsági üvegből készült, kerek mérőfelületre kerül. A kompakt, tetszetős, retró kialakítással és csúszásmentes szilikontalpakkal ellátott mérleg egy saját kapcsoló segítségével állítható át más súlyegységekre. Ezen kívül a készülék tárazási funkcióval, automatikus kikapcsolással, valamint túlterheltség- és elemtöltöttség-kijelzéssel is rendelkezik. Műszaki specifikáció Súlyegységek g, ml, lb. oz., fl. oz. A tárazó funkciónak köszönhetően a mérés több hozzávaló esetén is egyszerű Kb. 60 másodperc elteltével automatikusan kikapcsol Túlterheltség- és elemtöltöttség-kijelzés
4 995 Ft
4 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.