Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Digitális, rádiójel vezérlésű óra, színes
Sajnos már elfogyott

Digitális, rádiójel vezérlésű óra, színes

3 995 Ft Az Ön megtakarítása 1 200 Ft
2 795 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
A mozgásérzékelő szenzorral kényelmesen aktiválható a szundi (snooze) funkció és kijelző világítás

Digitális, rádiójel vezérlésű óra, színes

Megrendelési szám: 46535

A mozgásérzékelő szenzorral kényelmesen aktiválható a szundi (snooze) funkció és kijelző világítás. 2 kicserélhető házkeret pink és kék színekben. Automatikus időbeállítás és átállítás. Kijelzi a pontos időt, a dátumot, a hét adott napját és az ébresztési időt. Fokozatosan hangosodó (crescendo) ébresztés. 2 elemmel.

Szín:

Fehér
Cserélhető házkeret pink és kék színekben

Méret:

Ház szé x ma x mé kb. 8 x 9 x 2 cm

További termékinformációk letöltése

Funkwecker (PDF, 705 KB)

Precíziós rádióvezérlés:

Ezt a rádióvezérlésű órát a világ egyik legpontosabb órája, a braunschweig-i cézium atomóra irányítja, mely a pontos időtől harmincmillió évenként egy másodperccel tér el. A Frankfurt közelében található speciális időjelző adó rádiójel segítségével rendszeres időközönként sugározza a pontos időt, mely mintegy 1.500 km-es körzetben fogható.

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

46535

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.