Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 25 2017
Digitális rádióvezérlésű úti ébresztőóra

Digitális rádióvezérlésű úti ébresztőóra

Egyszerű használat - jól látható kijelzés Ezt a digitális rádióvezérlésű úti ébresztőórát megvilágítható LC-kjelzővel látták el a pontos idő, az ébresztési idő, a nap, a dátum és a hőmérséklet jól látható megjelenítése érdekében. Az időbeállítás és -átállítás a nyári, ill. téli időszámításra automatikusan történik. A rádiós sugárzási területen kívül a pontos idő egyszerűen, kézzel beállítható. Úti ébresztőóra praktikus funkciókkal Tökéletes ébresztőóra mindazok számára, aki reggelente szeretnek átfordulni a másik oldalukra: ez a digitális ébresztőóra a szundifunkciós snooze gombnak és az ébresztésismétlésnek köszönhetően gyengéden ébreszt. Ahhoz, hogy ne aludjon vissza, a fokozatosan hangosodó crescendo-ébresztés is hozzájárul, amely igény szerint beállítható. Az ébresztőóra időzóna-kiválasztással is rendelkezik.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 25/2017  100 dolog nyárra

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.