Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 7 2017
Díszbúra

Díszbúra

Üveg és fém stílusos összjátéka Fém talpon nyugvó, szép formájú búra. Ez a kiváló minőségű anyagkombináció különösen elegáns hatást biztosít. Ez a dísztárgy komódra vagy mutatós vitrinbe helyezve különleges jelleget kölcsönöz a lakásbelsőnek. A búra a praktikus fogantyúnál fogva könnyen leemelhető a talpról, ha például annak dekoratív tartalmát szeretnénk kicserélni. A díszbúra mécsesként is rendkívül ízlésesen mutat. Ízlés szerint díszíthető A díszbúra az évszaktól függően díszíthető, például gyertyákkal, hajtásokkal és kövekkel, kisebb növényekkel vagy más szép tárgyakkal.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.