Schließen

Díszlámpa, fekete

21 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Fekete-aranyszínű rácsos ernyő
  • LED-es izzóval, E27 foglalattal, 400 lumennel, 4 wattal, melegfehér kibocsátott színnel

Díszlámpa, fekete

Megrendelési szám 118988
Célzott megvilágítás használatával szép és meghitt légkörről gondoskodhatunk - ezzel a LED-es lámpával pedig mindez nagyon hangulatos módon jön létre. A fémernyő belül aranyszínű és perforált. Így visszaveri és szétszórja a belsejében lévő LED melegfehér fényét, amely révén egyedi, szép hatás jön létre. A lámpa E27-es foglalattal rendelkezik, a készlet pedig a hozzáillő izzót is tartalmazza.

Szín

Kívül fekete, belül aranyszínű lámpaernyő
Fekete lámpatalp, kábel és kapcsoló

Anyag

Fém
Műanyag kapcsoló és kábel

Méretek

Magasság kb. 39,5 cm
Ø kb. 26,5 cm
Kábel hossza kb. 2 m

Tartalom / tartozékok

LED-es izzóval és használati útmutatóval
Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelési szám:

118988

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.