Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 35 2018
Dupla gofrisütő

Dupla gofrisütő

Amikor friss gofri illata tölti meg a lakást, szinte senki sem tud ellenállni neki. Ennek a dupla gofrisütőnek köszönhetően pedig biztos lehet afelől, hogy mindig lesz elegendő utánpótlás. Finom gofri könnyedén A hőmérséklet fokozatmentesen szabályozható, az alumínium sütőlapokat pedig olyan tapadásmentes bevonattal látták el, amely megakadályozza a tészta leégését és letapadását. Így válik minden egyes gofri költeménnyé. Funkcionális részletek Fokozatmentes állítható hőfok és külön hőbiztosító Könnyen tisztítható Ellenőrző lámpákkal Alján kábeltartóval Csúszásgátló gumitalpak »Cool Touch« fogantyúval

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 35/2018  Praktikus konyhai eszközök

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.