Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 22 2018
Dupla jégkrémkészítő gép

Dupla jégkrémkészítő gép

Vajon a forró nyári napokon sorbet-re vagy jégrémre vágyunk inkább? Jobb esetben mindkettőre: ez a dupla jégkrémkészítő gép tökéletes megoldás mindazok számára, akik nem tudnak - vagy akarnak - dönteni. A két kivehető, fogantyús hűtőtartályban két különböző fajta jégkrém készíthető el egyidejűleg. Funkcionális dizájn A jégkrémkészítő gép nem csak jól mutat, hanem nagyon egyszerűen használható is. Betöltőnyílással és bajonettzárral ellátott fedéllel, levehető keverőszárral és motorral rendelkezik, a motor pedig reteszkapcsolóval készült. A motorrésztől és a hűtőtartályoktól eltekintve valamennyi tartozékrész mosogatógépben tisztítható.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.