Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 6 2018
Edény héjában sült burgonya készítéséhez

Edény héjában sült burgonya készítéséhez

A burgonya C és B vitaminban gazdag - ennek nagy része azonban főzéskor kárba vész még akkor is, ha a burgonyát héjastul főzzük meg. Ennek az edénynek köszönhetően a krumpli zsírmentesen és és víz nélkül, egyszerűen a sütőben párolható meg - a vitaminok és a tápanyagok ezáltal megmaradnak. Mázas agyagból A mázas agyagból készült edénybe körülbelül 1,5 kiló burgonya fér. Kúposra köszörült markolattal rendelkezik, fedéllel zárható - és egyéb élelmiszerekhez, például gesztenye, zöldség és sült alma készítéséhez is használható.
6 995 Ft
6 995 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.