Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Édes pillanatok

Kiegészítők a karácsonyi sütéshez

Kedvenceink a kollekcióból

Az örömteli & vidám sütéshez

Kiszúróformák & sütési kellékek

Recept: így készíthet tökéletes linzert!

Hozzávalók:

250 g liszt
100 g cukor
200 g margarin
150 g őrölt mandula
1 cs. vaníliás cukor
1 tojás
Eperlekvár, porcukor

1. Összekeverjük a lisztet, a cukrot, a mandulát, a vaníliás cukrot, a margarint és a tojást, majd összegyúrjuk. Ezután a tésztát folpackba tekerjük és kb. 60 percig hűtőszekrényben pihentetjük.
2. A tésztát egy belisztezett munkalapon kinyújtjuk, és egy Tchibo kiszúróforma segítségével kiszaggatjuk a süteményeket.
3. A süteményeket egy sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük, és 200 fokon körülbelül 10-12 perc alatt megsütjük.
4. Egy edényben felmelegítjük a lekvárt, majd sütés után a lyuk nélküli süteményekre kenjük. Ezután a lyukas süteményekkel befedjük őket.
5. A lyukas formát igény szerint megtöltjük lekvárral, majd megszórjuk porcukorral a kész süteményeket.

Fesse igazán ünnepire a finomságokat!

Bemutatjuk az airbrush technikát

A légpumpás festékszóróval nemcsak az aprósüteményeket, hanem a tortákat is nagyszerűen kidíszítheti.

Az öt sebességfokozatnak köszönhetően Ön is bátran használhatja az airbrush technikát. Aki előtte még egy kicsit gyakorolni szeretne, az megteheti egy papíronlapon.
Megnézem
 
Legyen szép a karácsony

Ropogós és finom karácsonyt!

Amikor liszt és porcukor száll a levegőben, a gyerekek beletorkoskodnak az édes tésztába, a konyhában pedig a sütemények csodálatos illata terjeng - a karácsony előtti várakozás időszaka még izgalmasabbá válik! Most kollekciónkban az ünnepi sütéshez, díszítéshez és dekoráláshoz kapcsolódó legjobb segédeszközöket fedezheti fel. Így az idei karácsony még örömtelibb lesz!

Ötletek a karácsonyi finomságok elkészítéséhez

Sütőlapok, formák & további kellékek

 

Így sütünk manapság

Örömteli sütés szilikonnal

Az előnyei röviden:

✓ Rendkívül hőálló
✓ Nem kell kikenni
✓ Tapadásmentes bevonatú
✓ Könnyen kivehető belőle a sütemény
✓ Egyszerűen tisztítható
 

Adventi vendégség

Ünnepi teríték & asztali dekoráció

A meghitt karácsonyi hangulathoz

Adventi naptárak, ajándéktasakok & karácsonyi dekorációk

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.