Schließen

Édes pillanatok

Konyhai eszközök nyári finomságokhoz

Kedvenceink a kollekcióból

Varázslatos finomságok

Sütéshez kapcsolódó konyhai segédeszközök

 

Kis üvegek, nagyszerű ízek!

Ennek a négy befőttesüvegnek az esetében mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelő finomságot. Akár édes, akár sós: ezekbe az üvegekbe finomságokat varázsolhat, tárolhat és tálalhat - újra és újra.

Szeretettel - és saját kezűleg - sütve!

Kelesztő kosárkák, kenyérsütő tál & sütőalátét: ezeknek a kenyérsütéshez való segédeszközöknek köszönhetően már semmi sem állhat annak útjában, hogy megnyissa saját házi pékségét. Készítse el a tésztát, süsse meg, aztán pedig:
élvezze a friss kenyér finom ízét!
néhány darab kapható
 
Sajnos már elfogyott
 
néhány darab kapható
 
Sajnos már elfogyott
 

A nyár üzenetével

Asztali dekorációk, edények & piknikötletek

    
 
  
 
Sajnos már elfogyott
  
   
  
   
   
 

Új kedvencek a konyhában

Mutatós & praktikus konyhai kiegészítők

 
Sajnos már elfogyott
  • 3 konyharuha szettben, mintás
Kiváló minőségű, tiszta pamut
2 995Ft
  
Sajnos már elfogyott
 
  • Vágódeszka
A csúszásgátló perem révén nem csúszkál vágás közben
3 995Ft
Gyorsnézet
 
  • Almahámozó
Gyors és könnyű hámozást tesz lehetővé
3 995Ft
Gyorsnézet
 
Sajnos már elfogyott
 
Sajnos már elfogyott
  
   
 
 
 
Sajnos már elfogyott
  
  • Citrusreszelő
Gyűjtőtartállyal és fedéllel
2 295Ft
Gyorsnézet
 
  
 
  • Lapos mosogatótálca-szűrőbetét
Higiénikus és tiszta munkavégzést biztosít
3 995Ft
Gyorsnézet
 
   

EGYÜTT TUDUNK VÁLTOZTATNI!

Mindannyian felelősséggel viseltetünk a világ iránt, amelyben ma és holnap élünk. Ezért mi a Tchibo-nál 14 éve azon dolgozunk, hogy termékeink méltányos módon készüljenek - tiszteletben tartva környezetünket és azokat az embereket, akikkel együtt dolgozunk. Már számos területen sikert értünk el, amire büszkék vagyunk. Egyúttal azt is tudjuk, hogy még mindig sok a teendőnk - ez azonban egyedül nem, hanem csakis együtt sikerülhet. Együtt azokkal az emberekkel, akik termékeinket gyártják, és együtt Önökkel - vásárlóinkkal, akik termékeinket választják. A témával kapcsolatban további információkat talál a https://www.tchibo.hu/fenntarthatosag-a-tchibo-nal-c400107044.html weboldalon.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.