Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Egészséges & modern konyha

Eszközök a hulladékmentes főzéshez

Kedvenceink a kollekcióból

Tudatos & hulladékmentes élet

Ezek a hulladékmentes termékek segítenek környezetünk tisztán tartásában.

Kész a reggeli!

Házi készítésű kenyér & zabkása

Finom falatok elvitelre - Munkába & iskolába!

5 tipp a kevesebb hulladékért

  • A gyümölcs- és zöldségtartó hálók praktikus alternatívaként szolgálnak az egyszer használatos zacskók helyett.
  • A vezetékes víz fogyasztásával megspórolhatja a műanyagpalackokat, ezáltal 1000x kevesebb CO2-t szabadul fel, mint a palackban lévő ásványvíz.
  • Az újrahasznosított anyagokból készült termékekkel Ön már vásárláskor óvja az értékes erőforrásokat.
  • A salátákat, gyümölcsöket és egyéb harapnivalókat könnyedén magával viheti jól záródó és újrafelhasználható ételhordó dobozainkban.

Konyhai segédeszközök az egészséges ételek elkészítéséhez

Zománcozott edények

Tiszta trend

Első osztályú zománcozott edények

A természetes nyersanyagok keverékéből előállított zománc kiváló tulajdonságokkal rendelkezik:

✓ erős
✓ karc- és vágásálló
✓ tapadásmentes
✓ sütőben használható

Üdvözöljük a konyhában!

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
Az erdők pótolhatatlanok. Befolyásolják az éghajlatot és védelmet nyújtanak az állatok és az emberek számára. Megőrzésük érdekében termékeink FSC® tanúsítású fából készültek, így a JÓT TETTÉL jelölést viselik.

Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei biztosítják a felelős erdőgazdálkodást – a fától a késztermékig.
Biztos lehetsz benne, hogy az erdők biológiai sokszínűsége védett. Biztosítják az erdei munkások jogainak és biztonságos munkakörülményeinek fenntartását is. Ez az aprólékosan kidolgozott fenntarthatóság.
FSC® tanúsítással rendelkező papírt tartalmazó termékeink a JÓT TETTÉL címkét viselik, mert a papír előállításához példásan vezetett erdőgazdaságokból származó cellulózt használunk fel.

FÓKUSZBAN A JÖVŐ
Az FSC® (Forest Stewardship Council®) szigorú irányelvei felelősségteljes erdőgazdálkodást garantálnak – a fától a késztermékig. Valahányszor FSC® tanúsítvánnyal rendelkező papír mellett döntesz, hozzájárulsz az erdő valamennyi fontos funkciójának fenntartásához. Abban is biztos lehetsz, hogy tiszteletben tartjuk az erdei munkások jogait, és biztonságos munkakörülményeket biztosítunk. A természet iránti szeretetből: kreatív ötletek papírból / kartonból.