Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 16 2017
Elektromos hajformázó

Elektromos hajformázó

Kényelmes, kíméletes és biztonságos Ennek az elektromos hajformázónak a használatával még bonyolultabb frizurák és formák is könnyen elkészíthetőek. A formázás a kiváló minőségű kerámia-bevonatnak köszönhetően különösen kíméletesen történik. A kevert sörtékkel ellátott kefefej még kellemesebbé teszi a formázást. Az elektromos hajformázó két hőfokozattal rendelkezik: 100 és 160 °C. A készüléket a kényelmes használat érdekében csavarható kefefejjel látták el a haj könnyű és gyors letekeréséhez. A kefefej igény szerint a gomb megnyomásával rögzíthető. A 60 perc leteltét követő automatikus biztonsági kikapcsolás és kábeltörés elleni védelem nagyobb biztonságról gondoskodik.
4 995 Ft
4 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.