Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 5 2019
Elektromos hámréteg-eltávolító

Elektromos hámréteg-eltávolító

A lábakon lévő puha bőrhöz és a járás kellemes élményéhez az alapos pedikűr is hozzátartozik. Így a hámréteg kezelése fontos szerepet játszik. Ennek az elektromos hámréteg-eltávolítónak a segítségével a lábak pillanatok alatt selymesen puhává válnak. Ám a kézen és a könyöknél lévő száraz bőr is hatásosan és gyengéden varázsolható simává a készülék forgó görgőinek segítségével. Könnyű használat A hámréteg-eltávolító elemmel működik és két különböző - durva és finom - rátéttel rendelkezik, az ergonomikus formának köszönhetően pedig használata is egyszerű. A rátétek gombnyomásra, könnyen és gyorsan kicserélhetők. Így két durva és két finom rátét közül lehet választani. Ezen kívül a készüléket biztonsági kapcsolóval és védőkupakkal is ellátták a biztonságos tárolás érdekében.
4 995 Ft
4 995Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.