Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 42 2018
Elektromos melegítő ágybetét

Elektromos ágymelegítő

Extra meleget biztosít az ágyban Ez a bolyhosan puha, elektromos ágymelegítő jótékony meleget biztosít - és nem csak télen. Hat hőfokozattal gondoskodik a egyénre szabott, kellemes hőmérsékletről. A meleg a világító kijelzős kezelőelem segítségével kényelmesen szabályozható és egyenletesen eloszlik az ágymelegítő belsejében. Az elektromos melegítő ágybetét körbefutó gumírozása révén könnyen és gyűrődésmentesen felhúzható a legfeljebb 22 cm magas matracra. A felmelegítési idő körülbelül 30 perc, a melegítés pedig mintegy három óra elteltével automatikusan kikapcsol. Az ágybetét mosógépben tisztítható. A kezelőelemmel ellátott vezetéket mosás előtt le kell venni.


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.