Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Elektromos só- és borsőrlő
Sajnos már elfogyott

Elektromos só- és borsőrlő

5 495 Ft Az Ön megtakarítása 800 Ft
4 695 Ft
  • Elérhetőség: Már elfogyott
  • Kézbesítés: Tchibo csomagküldő szolgálat
  • A beépített világítás optimális adagolást tesz lehetővé
  • Kényelmesen, egy kézzel működtethető – megvilágított nyomógombbal

Elektromos só- és borsőrlő

Megrendelési szám: 44306

Kerámia őrlőszerkezet: fokozatmentesen beállítható, az acélnál keményebb, rozsdamentes. A beépített világítás optimális adagolást tesz lehetővé. Kényelmesen, egy kézzel működtethető – megvilágított nyomógombbal. Mattított, 18/10-es nemesacél ház és szatinált, fekete műanyag. Akril kémlelő ablak. 6 db LR3 elemmel.

Méret:

Magasság kb. 20 cm

További termékinformációk letöltése

Salz-Pfeffermuehle (PDF, 790 KB)

Minőség

TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Garancia

A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.

Megrendelés & szállítás

Megrendelési szám:

44306

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.