Schließen

Elektromos tisztítókefe

6 995Ft
  • Pillanatnyilag nem kapható
  • Ideális fugákhoz és nehezen hozzáférhető helyekhez
  • Alaposan eltávolítja a makacs szennyeződéseket
  • Gyors, hatékony tisztítás a rezgő kefefejnek köszönhetően
  • 8000 rezgés percenként

Elektromos tisztítókefe

Megrendelési szám 115547
Ez az elektromos tisztítókefe jó szolgálatot tehet a háztartásban, ha precíz és alapos tisztításra van szükség. Munkavégzés közben a softgrip betéttel ellátott markolatnak köszönhetően jól tartható a kézben, az oszcilláló kefefej pedig a percenkénti 8.000 rezgéssel különösen gyors, egyúttal hatékony tisztításról gondoskodik. Így még a makacs szennyeződéseket is alaposan eltávolítja - tökéletes fugákhoz és egyéb nehezen hozzáférhető helyekhez.

Rátétek minden eshetőségre
A kefe különböző olyan rátétekkel készült, amelyek révén ideális megoldást tarthat a kezében: a készlet egy nagyobb felületekhez való széles rátéttel és egy tartalék rátéttel, egy például szerelvényekhez használható keskeny, kúp alakú rátéttel és tartalék rátéttel, valamint egy különböző korongokkal ellátott, különböző felületekhez való rátéttel rendelkezik. Az akasztószalagos kefe az IPX5 kategóriájú védelem szerint védett a felfröccsenő víz ellenkefe.

Szín

Fehér-szürke

Anyag

Akrilnitril-butadién-sztirol kopolimer (ABS) markolat és rátétek, termoplasztikus elasztomer (TPR), polioximetilén (POM) és fém
Nejlon sörték

Méretek

Hossz kb. 17 cm, Ø kb. 3,5 cm
Rátétek hossza egyenként kb. 10 cm

Tartalom / tartozékok

2 keferátéttel, 2 kúp alakú rátéttel, 1 polírozó rátéttel, 4 koronggal és 4 db LR6 (AA) elemmel (AA)

További termékinformációk letöltése

Garancia
Garancia
A Tchibo GmbH, Überseering 18, 22297 Hamburg a vásárlás időpontjától számított 3 év garanciát vállal erre a termékre. A garancia időtartama alatt térítésmentesen javítunk minden anyag- vagy gyártási hibát. A garancia érvényesítésének feltétele a Tchibo vagy egy Tchibo értékesítési partner által kiállított vásárlási bizonylat bemutatása. A garancia az EU, Svájc és Törökország területén érvényes. A garancia alól kivételt képeznek a szakszerűtlen kezelésből eredő károk, valamint a kopó alkatrészek / fogyóeszközök. A jelen garancia nem korlátozza a törvényben előírt szavatossági jogokat. További feltételek a kezelési útmutatóban olvashatók.
tcm102
TCM minőségmegjelölés kiváló minőségű terméket jelent.

Megrendelési szám:

115547

Lehetséges szállítási címek:

  • Számlázási cím
  • Eltérő szállítási cím
  • Külföldi cím
  • Tchibo üzlet

Exkluzív:

Csak online

Áruvisszaküldés:

A visszaküldés költsége a fogyasztót terheli! A visszaküldendő árut visszahozhatja üzleteinkbe is, az áruvisszaküldés folyamatáról bővebb információt a "Segítség" menüpont alatt talál.