Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 33 2018
Elektronikus ugrókötél, 3m

Ugrókötél, digitális kijelzővel

Az ugrókötelezés fitten tart, hiszen az ugrókötéllel végzett rendszeres edzés javíthatja a kondíciót és erősítheti a szív- és érrendszert. Ugrókötél funkcionális részletekkel Ez a tökéletes edzőpartnerként szolgáló, LC-kijelzővel ellátott ugrókötél kijelzi az ugrásokat és a kalóriafelhasználást. Csúszásgátló betétekkel ellátott, ergonomikusan formázott műanyagmarkolatokkal és 360°-ban forgatható markolatvégekkel rendelkezik. Az ugrókötélen jelzőfunkciós időzítő is található és amennyiben nem használja, 8 perc után automatikusan kikapcsol. A maximális kötélhossz mintegy három méter, mely igény szerint beállítható.
3 495 Ft
3 495 Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.