Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek
Termékek Naptári hét 52 2016
Elektronikus ugrókötél

Elektronikus ugrókötél

Az ugrálás fitten tart! Hiszen az ugrókötéllel végzett rendszeres edzés javítjhatja a kondíciót, valamint erősítheti a szív- és érrendszert. Ugrókötél funkcionális részletekkel Ez az LC-kijelzős modern ugrókötél kijelzi az ugrásszámot és a kalóriafelhasználást, ezért tökéletes edzőtárs. Ergonomikusan formázott, 360°-ban elfordítható, csúszásgátló betétekkel ellátott markolattal rendelkezik. Az ugrálókötél olyan időzítő funkcióval rendelkezik, amely hangjelzést is kiad, nyolc perc elteltével pedig automatikusan kikapcsol.

Utoljára a kínálatban: Naptári hét 52/2016  Téli leárazás

Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tcibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.