Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen

Éljen az Oktoberfest!

Népviselet az egész családnak

Népviseleti szettek hölgyeknek

 
      
    
 
Női összehajtható balerinacipő, kék
Különösen rugalmas és csúszásgátló járótalp
6 495 Ft 4 995 Ft Quickshop
 
Női kendő, mintás
Bőrbarát, tiszta pamut
2 995 Ft Quickshop
  
Női dirndl
Dirndl blúzzal és köténnyel
24 995 Ft Quickshop
 
Női népviselet stílusú kötött kabát, kék
Kellemesen puha, kevert pamutanyagból
8 995 Ft Quickshop
 
Női felső, virágos
Húzott, kerek nyakkivágással
3 995 Ft 3 495 Ft Quickshop
  
Női felső átfordítható flitterekkel
Kellemesen puha single-jersey anyag
3 495 Ft Quickshop
 
Női póló, nyomott mintával, rózsaszín
Nyomott szívmintával és strasszköves díszítéssel
3 495 Ft Quickshop
 
Női ujjatlan blúz, fodros
A gomboláspánton és az ujjkivágáson mutatós fodrokkal
4 995 Ft 4 495 Ft Quickshop
 
Női blúz, virághímzéssel
Az ujján virághímzéssel és szmokkolt Carmen nyakkivágással
4 995 Ft Quickshop
 
  
 

Öltözékek fess legényeknek

Ruhák a népviseletek kis rajongóinak

MÉLTÁNYOSSÁG AZ EMBERREL ÉS A TERMÉSZETTEL: EZ A MI FELELŐSSÉGÜNK

A Tchibo-nál 13 éve azon dolgozunk, hogy termékeinket méltányos módon állíthassuk elő. Fontos számunkra a környezet védelme és a tisztességes magatartás mindazokkal szemben, akikkel együtt dolgozunk. Célunk, hogy vásárlóinknak olyan termékeket kínáljunk, melyekre a kiváló minőség mellett társadalmi és ökológiai méltányosság jellemző. Mindezt már számos területen sikerrel megvalósítottuk, de tudjuk, hogy még mindig van teendőnk. Hogy ebben a kollekcióban mit is jelent a fenntarthatóság, azt itt és a termékleírásnál tudhatja meg.
A bio pamutból készült textíliáink is rendelkeznek a JÓT TETTÉL jelöléssel, így segítve céljaink elérését: a 100%-ban fenntartható kereskedelmet. Ezen sikereket már korábban elkönyvelhettük, mivel 2015-ben a felhasznált pamut kb. 76%-a fenntartható forrásokból származott.

A bio pamut környezetbarát termelése védi a fajok sokféleségét és segít a termőföld megőrzésében, mely a pamuttermelők hasznára válik. A bio pamutot tartalmazó termékeink könnyedén felismerhetők az anyagok adatainál: Legalább 95% bio pamutot tartalmaznak, melyet az OCS 100 pecsét garantál – legalább 50% esetén pedig az OCS Blended pecsét jelzi a tulajdonságot.
KÍMÉLI AZ EMBERT ÉS A KÖRNYEZETET
A bőr egy különlegesen jó minőségű és strapabíró anyag. A termékben így sokáig lelheted örömödet. Bőrtermékeink cserzése krómmentesen történik. Ezzel egyfelől elkerülhető a környezet króm általi terhelése, másfelől az anyag egészségügyi kockázatai is kizárhatók mind a termelési országokban, mind számodra.
A Lenzing Viscose®-ból készült divat termékei esetén azonnal érzed, hogy JÓT TETTÉL. Mivel különösen lágy tapintással és simulékony eséssel tüntetik ki magukat.

A cellulózszálak azonban nem csupán a bőrnek nyújtanak kellemes érzetet, de a környezetnek is jót tesznek. Növényi nyersanyagokból készült. Ezeket alapvetően fenntartható forrásokból szerzik be. A termelés során mindig ügyelnek arra, hogy a magas fokú minőségi és környezetvédelmi szabványok rendelkezéseit betartsák.