Cookie-kat azért használunk, hogy weboldalunkat még jobban az Ön személyes igényeire szabhassuk. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába. Tudjon meg még többet.
Schließen
Termékek Naptári hét 7 2017
Érintőceruza golyóstollal, tokkal

Érintőceruza golyóstollal

2 funkció egy tollban! Az egyik oldalon érintőceruza, a másik oldalon fekete betétes golyóstoll. Ezzel a tollal a kívánt funkciótól függően könnyűszerrel böngészhet weboldalakat és dokumentumokat, vagy készíthet kézzel írt jegyzeteket. Használatával precízen kezelhető pl. az okostelefon vagy a táblagép érintőképernyője. A csíptetős, multifunkcionális toll kiváló minőségű, mágneszáras tokban tárolható. Puha szilikonvég Az érintőceruzát puha szilikonheggyel látták el. Így kíméli a képernyő felületét és nem keletkeznek rajta zavaró ujjlenyomatok.
1 895 Ft
1 895Ft


Feliratkozás a Tchibo hírlevélre

Szeretném rendszeresen megkapni a Tchibo ingyenes hírlevelét, amely e-mailben tájékoztat a Tchibo aktuális ajánlatairól.Minta-hírlevél megtekintése.
A hírlevélre vonatkozó részletes tájékoztatást az Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmazza. Az űrlap kitöltése és az adatok megadása önkéntes.

Csak adja meg e-mail címét, és máris feliratkozhat hírlevelünkre, nevét a regisztráció második lépésében kell megadnia.